23 metų
patirtis !
KEBABO TRADICIJA ...
Kebabas
– patiekalas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra mėsa. Istoriškai kebabai paplitę tiek Islamo,
tiek kitose pasaulio virtuvėse. Kai kurios kebabų rūšys (pvz., doner kebab) paplito visame pasaulyje kaip greito maisto virtuvės dalis.
Dažniausiai jie pateikiami su turkiška duona, lavaše, bandelėje, pitoje, su salotomis ir įvairiais padažais.
Iš turkiško doner kebabo išsivystė keletas regioninių variantų. Tai arabiška šavarma ir graikiška gyros.
Europoje žodis "kebabas" paprastai reiškia Doner kebab, t.y. Artimųjų Rytų virtuvės patiekalas iš Turkijos.
Kebabų įvairovė yra nepaprastai didžiulė. Pagal gamybos būdus visus kebabus galima skirstyti į keletą pagrindinių rūšių.
-
Kebabai ant iešmo.
Gaminant šiuos kebabus, mėsa pjaustoma nedideliais gabaliukais ir (neretai kartu su daržovėmis)
maunama ant iešmų ir kepama ant žarijų. Dažnoje vakarų kalboje žodis "kebabas" reiškia tik šią rūšį. Universaliausias
ir labiausiai žinomas šio tipo kebabas yra "šiš" kebabas;
-
Maltos mėsos kebabai.
Gaminant šiuos kebabus naudojama malta mėsa, kuri formuojama įvairiomis formomis
ir kepama ant žarijų. Dažnai kepimui naudojamas ir iešmas, ant kurio mėsos faršas yra apsukamas;
-
Tandure gaminami kebabai.
Ši rūšis, ypač paplitusi Pakistane ir Indijoje. Tam naudojama
speciali krosnis tanduras, kuriame kepami mėsos gabalai;
-
Troškinti kebabai.
Šiai labai išskirtinei kebabų rūšiai naudojami keramikiniai indai, kuriuose sudėti
produktai troškinami labai aukštoje temperatūroje;
-
Besisukantys kebabai.
Naujausia kebabų rūšis, jai panaudotas automatiškai besisukantis iešmas,
prie kurio lipdomi vis nauji mėsos gabalai, kepantys ant žarijų. Iškepusi mėsa nupjaustoma plonais gabaliukais
ir patiekiama perpjautoje duonoje, su daržovėmis ir padažu, įvyniota į lavašą ar kitaip;
APIE MUS
×
UAB ARBORITA
įkurta 2001 metais. Esame oficialus BESTKEBAB atstovas.
Savo klientams siūlome platų kebabų mėsos asortimentą iš kiaulienos, jautienos, veršienos bei paukštienos.
Taip pat prekiaujame pitomis, lavašais, padažais ir prieskoniais, kurie naudojami kebabų gamybai. Papildomai
savo klientus konsultuojame kebabinių įrengimo, įrangos įsigijimo, receptūros ir kitais kebabų verslo klausimais.
Šioje verslo srityje esame sukaupę didelę patirtį.
Mūsų tikslas - pateikti vartotojams aukščiausios kokybės, skanius ir sveikus produktus bei tapti patikimu verslo partneriu kiekvienam klientui !
BESTKEBAB Ltd.
įkurta 2008 m. kaip bendra Vokietijos - Lenkijos įmonė.
Jos gamybiniai pajėgumai išsidėstę Lenkijoje, žemutinės Silezijos mieste Lisowice. Akcininkai ir steigėjai
turi sukaupę ilgametę kebabų gamybos patirtį.
Įmonė gamybiniame procese griežtai laikosi sanitarijos ir higienos reikalavimų. Kiekviename
proceso etape įgyvendinamos RVASVT, GHP ir GGP procedūros, kas užtikrina aukščiausią produktų kokybę ir saugą.
Žaliavos perkamos tik iš patikimų, sertifikuotų tiekėjų atitinkančių aukščiausius maisto kokybės ir saugos standartus,
įskaitant IFS ir BRC.
Pagaminta produkcija saugoma šaltose saugyklose, kuriose įrengtas nuolatinis temperatūros stebėjimas. Klientams
prekės išvežiojamos specialiais automobiliais "šaldikliais". Įmonė kebabų mėsą tiekia daugeliui Europos Sąjungos šalių,
įskaitant Vokietiją, Prancūziją, Nyderlandus, Švediją, Slovėniją, Ispaniją, Italiją, Kroatiją, Lietuvą ir kitas.
MĖSOS KEBABAI
Prekių kaina sutartinė, priklausomai nuo kiekio ir pristatymo sąlygų.
Kokonų laikymo sąlygos: -18 0C; Galiojimo laikas: 12 mėn; Svoris: 5, 10, 15 ir 20 kg;
BELGIŠKOS (FRI) BULVYTĖS
Prekių kaina sutartinė, priklausomai nuo kiekio ir pristatymo sąlygų.
Bulvyčių laikymo sąlygos: -18 0C; Galiojimo laikas: 12 mėn; Svoris: 10 kg. dėžė (4 x 2.5 kg.);
PITOS, LAVAŠAI, PRIESKONIAI, ALIEJUS
Prekių kaina sutartinė, priklausomai nuo kiekio ir pristatymo sąlygų.
Laikymo sąlygos ir galiojimo terminus žiūrėti ant prekių ženklinimo etiketės.
KONTAKTAI
UAB ARBORITA
Imonės kodas: 167347849;
PVM mokėtojo kodas: LT100004282113;
Adresas: Vilniaus g.7, Mažeikiai;
Telefonas: +370 611 25720;
El. paštas: info .@. arborita.lt